петък, 25 февруари 2011 г.

Седмица на модата и малките чанти: Те се завръщат на мода

Ако сте изморени да носите тежки и масивни чанти през последните сезони, имам добри новини за вас дами. През годишната седмица на модата в Ню Йорк, дизайнерите предлагат изобилие от малки чанти на подиумите, затова ако си търсите нова чанта по магазините, помислете да облекчите товара от себе си и си вземете малка и компактна чанта.
Все още има шанс да поберете всичките си нужни аксесоари в малка чантичка, защото не всички от тях са миниатюрни. Въпреки, че Ким Кардашян обича да носи големи спортни чанти, в последно време, тя е била забелязана да носи малка сладка чантичка от колекцията на Balenciaga. Носейки такъв тип чанта, вие може да съчетаете стил, без да загубите възможноста да поберете любимите си аксесоари в нея.



Ако искате да се уверите в това, което ви споделям, можете да прочетете книгата на Kate Spade - "Book of the Month & Daily News Clutches". Тези чантички са създадени за да изглеждат като книги със класическа литература от първият рафт с книги. Това, че чантата ви е с малки размери, не означава, че и стилът ви намаля своите размери. Напирмер Натали Портман носеше на премиерата на "Черният лебед" миналата есен, точно малка чантичка, с облика на книгата "Лолита".

Няма коментари:

Публикуване на коментар